Kjøttpølse med frisk salat

Kjøttpølse med frisk salat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Ruccolasalat med eple og syrlig dressing gir et forfriskende løft til pølsemiddagen!

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 220 °C. Bland potetene med olivenolje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter.
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.
Finsnitt rødløk, eple og fenikkel, bruk gjerne en mandolin. Bland grønnsakene med ruccolasalat og topp den med dressingen.
Skjær noen skrå snitt i pølsene, da unngår du at de sprekker. Ha litt olje i en stekepanne og stek pølsene på middels varme i ca. 6 minutter til de er gyllenbrune, vend pølsene underveis.
Server pølsene med frisk salat og stekte småpoteter til. Topp gjerne salaten med parmesan høvlet i tynne flak.