Fiskekaker med avokadokrem og reker

Fiskekaker med avokadokrem og reker

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Gi fiskekakene et løft med fyldig avokadokrem og reker. En frisk og herlig rett perfekt på late sensommerdager.

Fremgangsmåte

Rens og finhakk sjalottløk. Del avokadoen, ta ut steinen, skrell og skjær avokadokjøttet i mindre biter. Mos avokado med Philadelphia, sjalottløk og limesaft. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Sil laken fra rekene, de kan gjerne stå og renne av seg mens fiskekakene stekes.
Stek fiskekakene i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme og gylne.
Anrett salatblader på tallerkenen, og topp med avokadokrem, fiskekaker, pillede reker og litt rogn.

Tips:

Pynt gjerne med frisk dill, avokado i skiver og et dryss med nykvernet sort pepper.