Spennende fiskeburgergrateng

Prøv en ny vri på fiskeburgerne. Deler du fiskeburgere i terninger, vil det gi deg uante muligheter. Gratiner dem i en kremet saus med grønnsaker, så har du en rett som trolig vil falle i smak rundt middagsbordet.

20-40 min
Enkel
Spennende fiskeburgergrateng

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 180 °C.
    2. 2
      Skrell gulrøtter og sjalottløk og rens purreløken. Kutt grønnsakene i tynne skiver og stek dem i en tørr gryte i 3 minutter.
    3. 3
      Tilsett creme fraiche, smak til med salt og pepper, og rør det godt sammen.
    4. 4
      Del fiskeburgerne i terninger og legg dem i en ildfast form. Fordel grønnsaksblandingen over fisken. Varm retten i oven 20 minutter.
    5. 5
      Pynt med hakket persille og server med stekte potetbåter, gjerne med litt ekstra creme fraiche ved siden av.
    6. 6
      RESTEMIDDAGSTIPS – Tagliatelle med fiskeburgergrateng: Varm middagsresterne i en gryte. Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av vannet. Bland den nykokte pastaen sammen med middagsrestene fra “Spennende fiskeburgergrateng”. Dryss over hakket persille og server med pitabrød til.RESTEMIDDAGSTIPS – Tagliatelle med fiskeburgergrateng: Varm middagsresterne i en gryte. Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av vannet. Bland den nykokte pastaen sammen med middagsrestene fra “Spennende fiskeburgergrateng”. Dryss over hakket persille og server med pitabrød til.