Fish & Crisp med saltbakte poteter, grønnsaker og dipp

Fish & Crisp med saltbakte poteter, grønnsaker og dipp

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fisk & Crisp kan varieres med tilbehør, og det er en enkel måte å få barn til å spise mer fisk på.

Fremgangsmåte

Dipp:
Legg fiskestykkene på et bakepapirkledd stekebrett. Vask potetene godt, ha på salt mens de fremdeles er våte, og legg dem på stekebrettet ved siden av fisken.
Stek fisken etter anvisning på pakken. Potetene stekes sammen med fisken, de trenger ca. 20 minutter.
Bland rømme, majones, sitronsaft og tomatpuré til dipp. Tilsett salt, pepper, finhakket løk og paprika.
Skjær gulrot, selleri, asparges, paprika og agurk i staver. Del tomatene i to. Anrett dippen i et glass og sett grønnsakstavene nedi dippen.
Server fisken sammen med bakte poteter, tomater og grønnsakene med dipp. Pynt med frisk dill.