Ingredienser
Rotmos hører høsten til og fungerer utrolig godt som tilbehør til sprø fisk.
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 225 °C.
-
Kutt grønnsakene til rotmosen i ca. 1 x 1 cm store biter. Vend grønnsakene i olje, salt og pepper og legg dem i en ildfast form.
-
Stek Fish & Crisp etter anvisning på pakken. Bak grønnsakene midt i ovnen sammen med fisken til grønnsakene er møre, det kan gjerne bli litt farge på grønnsakene. Vend grønnsakene når de er halvveis i stekingen.
-
Mens fisken og grønnsakene er i ovnen smelter du smøret på lav varme. La det hvite i smøret bli nøttebrunt, det tar ca. 10 minutter. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
-
Mos grønnsakene lett når de er ferdig bakt. Anrett rotmosen på tallerken med Fish & Crisp over. Topp fisken med smeltet smør.