Hjemmelaget sjokoladefondant

Imponer gjestene dine med denne dessertfavoritten som gir oss vann i munnen! Fondanten skal være rå inni – når du setter skjeen i den flyter det ut deilig sjokolade.

40-60 min
Enkel
Hjemmelaget sjokoladefondant

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. 2
      Finhakk sjokoladen. Smelt smøret og tilsett sjokoladen. Rør om til du har en jevn og glatt masse.
    3. 3
      Pisk egg og sukker til eggedosis, og bland sjokoladesmøret forsiktig inn i eggedosisen.
    4. 4
      Sikt hvetemelet og vend det inn i røren til den er glatt og klumpfri.
    5. 5
      Hell røren over i godt smurte porsjonsformer til de er ca. ¾ fulle. Stek fondantene i ca. 8–10 minutter – den skal fortsatt ha en flytende kjerne. Server med en gang.
    6. 6
      Pynt gjerne med et melisdryss og revet sjokolade, og server med friske bær til.