Prinsessepudding med rød saus

Denne desserten kan spises med god samvittighet, selv på en hverdag.

20-40 min
Middels
Prinsessepudding med rød saus

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp melken, dryss over grynene og rør til det koker. La det småkoke ca. 15 minutter til grynene er møre. Rør hele tiden.
    2. 2
      Tilsett smør. Visp sammen egg og sukker og rør det inn i blandingen. Varm den til kokepunktet. Ta kjelen av platen.
    3. 3
      Skyll en dessertbolle i kaldt vann og fyll blandingen i bollen.
    4. 4
      Avkjøl puddingen helt. Pynt gjerne med noen bær. Server rød saus til.
    5. 5
      Rød saus:
    6. 6
      Bland alt kaldt i en kjele.
    7. 7
      Rør hele tiden og kok raskt opp.
    8. 8
      Sett kjelen i kaldt vann og avkjøl sausen til den blir lunken.
    9. 9
      Hell sausen i en liten glassmugge før servering. Dryss litt sukker over sausen så det ikke blir snerk på den.