Mokkamousse

Server en nydelig mokkamousse med smak av kaffe og sjokolade. Den lekre pynten er laget av hvit og mørk sjokolade. Pynt med friske bær, hvis du har.

20-40 min
Vanskelig
Mokkamousse

Slik gjør du

  1. Sjokoladepynt:

    1. 1
      Smelt sjokolade og kaffe i vannbad. Ikke rør i sjokoladen før den er helt smeltet. Avkjøl uten at sjokoladeblandingen stivner.
    2. 2
      Skill eggene. Visp eggeplommene godt sammen og bland dem med sjokoladen og pisket krem. Stivpisk eggehvitene med melis og vend dem inn i kremen. Smak til med likør eller fruktsaft.
    3. 3
      Smelt hvit og mørk sjokolade hver for seg i vannbad. Drypp litt av hver sjokolade på innsiden av glassene mens du dreier dem rundt. Marmorér resten av den smeltede sjokoladen utover et overhead-ark og sett det kaldt.
    4. 4
      Fyll mokkamoussen i små glass eller porsjonskåler og sett kaldt.
    5. 5
      Brekk av biter og pynt moussen. Litt friske bær på toppen setter en fin farge på desserten.