Havrevafler med jordbæris

Vafler og is er en god kombinasjon. Her har vi brukt jordbæris, men bruk din favoritt. Alle smaker passer til vaflene.

40-60 min
Enkel
Havrevafler med jordbæris

Slik gjør du

    1. 1
      Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn kulturmelk og smeltet smør.
    2. 2
      Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i røren til den er uten klumper.La røren svelle i 30 minutter.
    3. 3
      Stek vaflene og avkjøl på rist.
    4. 4
      Legg vaffelplater på et fat og legg en stor kule
      jordbæris og dryss på mandelflak.
  1. Marinerte jordbær

    1. 1
      Del jordbærene i fire båter. Kok opp sukker og vann. Legg i stjerneanis og appelsinskall. La det småkoke i 10 minutter. Kjøl ned marinaden, fjern stjerneanis og appelsinskall og legg så jordbærene i marinaden i 15 minutter.
    2. 2
      Server havrevaflene med jordbæris og marinerte jordbær.