Firkløverkake
Dette er en søt kake med litt nøtteaktig bunn. Kaken er saftig og har god holdbarhet. Glasuren er svært enkel å lage.
40-60 min
Middels
Slik gjør du
- 1Pisk eggedosis av egg og sukker.
- 2Sikt sammen mel og bakepulver og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott.
- 3Mal nøtter og ha det i deigen sammen med smeltet smør. Rør alt lett sammen.
- 4Fordel røren i en langpanne med bakepapir og stek på nederste rille i stekeovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter. Hvelv kaken på rist.
- 5Smelt sjokoladen med melk i en kjele over svak varme. Ikke rør i sjokoladen før den er helt myk.
- 6Smør fyllet over kaken, og sett den litt kjølig for å få glasuren til å stivne.
- 7Skjær kaken opp i snipper før servering.
- 1