Firkløverkake

Dette er en søt kake med litt nøtteaktig bunn. Kaken er saftig og har god holdbarhet. Glasuren er svært enkel å lage.

40-60 min
Middels
Firkløverkake

Slik gjør du

    1. 1
      Pisk eggedosis av egg og sukker.
    2. 2
      Sikt sammen mel og bakepulver og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott.
    3. 3
      Mal nøtter og ha det i deigen sammen med smeltet smør. Rør alt lett sammen.
    4. 4
      Fordel røren i en langpanne med bakepapir og stek på nederste rille i stekeovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter. Hvelv kaken på rist.
    5. 5
      Smelt sjokoladen med melk i en kjele over svak varme. Ikke rør i sjokoladen før den er helt myk.
    6. 6
      Smør fyllet over kaken, og sett den litt kjølig for å få glasuren til å stivne.
    7. 7
      Skjær kaken opp i snipper før servering.