Waste no more burger

La slappe grønnsaker fra kjøleskapet få et nytt liv i følge med en velsmakende burger og hjemmelaget dressing. Denne retten gir vann i munn.

20-40 min
Middels
Waste no more burger
Tips!

De raspede/finkuttede grønnsakene kan gjerne blandes med dressingen til en slaw. Får du mye slaw til overs, kan den oppbevares i en lufttett boks i kjøleskapet og serveres som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage dressing: Bland sammen majones, sitronsaft, sennep, tabascosaus og sukker. Smak til med salt og pepper. Tilsett gjerne mer tabasco dersom du ønsker en sterkere saus.
    2. 2
      Rens og ev. skrell grønnsakene, og rasp dem eller kutt i tynne strimler.
    3. 3
      Varm opp en stekepanne med rapsolje. Stek burgerne på høy temperatur i ca. 2 minutter på hver side, til burgerne er gjennomstekt og gyllen.
    4. 4
      Rist burgerbrødene i brødrister eller under grill i stekeovnen.
    5. 5
      Legg burgeren på bunnen av burgerbrødet, legg deretter på grønnsakene og topp med dressing før du legger på toppen av burgerbrødet.