Spicy Coleslaw Burger

20 min
Enkel
Spicy Coleslaw Burger
Tips!

Her har vi brukt Sticky Fingers dressinger, men bruk gjerne dine favorittdressinger.

Slik gjør du

    1. 1
      Riv gulrot og kål på et rivjern og bland i en bolle sammen med Chipotle Mayo. La bollen med din hjemmelagde coleslaw stå på kjøkkenbenken mens burgere og burgerbrød stekes.
    2. 2
      Stek burgeren i en stekepanne/grillpanne på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. La cheddaren smelte deilig inn i burgeren. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile ca. 1 minutt. Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren ned i en tørr panne for å karamelisere brødet. Gjør du dette så renner det ikke så mye dressing inn i brødet.
    3. 3
      Dekk bunnen av burgerbrødet med rikelig med hjemmelaget coleslaw, før den saftige cheddardekte burgeren legges oppå det hele. Topp med sylteagurk i skiver på toppen av burgerbrødet som er smurt inn med Rowdy Rib BBQ. Server gjerne med en ekstra skje coleslaw.