Saftig burger med hjemmelaget cole slaw
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Lag coleslaw ved å rive gulrot og kål på et rivjern og bland i en bolle sammen med 1 dl Sticky Fingers Chipotle Mayo.
- 2Stek burgere i en stekepanne/grillpanne på høy varme. Ca 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig, men bruk stekespade - ikke stekepinnsett, for da går ikke burgeren i stykker når du snur den, og kjøttsaften holder seg inne i burgeren!
Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren og alt det gode, ned i en tørr panne for å karamelisere brødet. Dette tar like lang tid som burgeren trenger å hvile. Gjør du dette så renner det ikke så mye dressing inn i brødet - og heller ikke over deg, når burgeren skal nytes!
Når burgerbrød er ferdig i pannen, stekes bacon skivene. - 3Skjær tomaten i fine skiver, fjern gjerne stilken før tomaten skjæres i skiver. Skrell løken og skjær den i tynne skiver.
- 4Legg skyllet og frisk crispisalat på brødet før burgeren legges på. Tomatskiver, løk og bacon legges lagvis på burgeren, før du til slutt topper med coleslaw og brød.
- 1