Fiskeburger med potetbåter
Ta fiskeburgeren til et nytt nivå med deilige båtpoteter og hvitløksyoghurt! Denne retten med inspirasjon fra middelhavet smaker herlig, og er dessuten både sunn og enkel å tilberede.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Del potetene i båter, løk i skiver og 1 båt hvitløk i skiver.
- 2Ha olivenolje i en stekepanne og tilsett skivet hvitløk og løk. La det surre noen minutter før du tilsetter potetbåter. La de steke på middels varme i 15–20 minutter til potetene er myke.
- 3Del tomatene og ha dem i stekepannen med potetene. La det surre videre i 2–3 minutter og bland inn basilikumblader.
- 4Varm fiskeburgerne etter anvisning på pakken.
- 1
Hvitløksyoghurt:
- 1Bland yoghurt med finhakket hvitløk, salt og litt kvernet pepper. Topp dressingen med olivenolje.
- 1