Burger med pulled pork og coleslaw
Pulled pork er utrolig mørt og saftig kjøtt, og passer perfekt på burger sammen med en frisk coleslaw.
20-40 min
Enkel
Tips!
Server gjerne burgeren med søtpotetfries og ketchup til. Tilbered søtpotetene etter anvisning på pakken.
Slik gjør du
- 1Tilbered pulled pork i ovnen etter anvisning på pakken. Riv opp kjøttet ved å dra det fra hverandre med gaffel.
- 2Riv gulrøttene på et rivjern, finsnitt hodekålen og kutt løk i tynne skiver. Ha grønnsakene i en bolle, strø over salt og la det trekke i ca. 10 minutter. Legg grønnsakene i et klede og klem ut så mye væske som mulig.
- 3Bland sammen majones og rømme, og vend inn grønnsakene. Smak til med salt, pepper og finhakket bladpersille.
- 4Varm hamburgerbrødene og legg et lag med pulled pork på bunnen av burgerbrødet. Topp med coleslaw før du legger på toppen av burgerbrødet.
- 1