Burger med pulled pork og ananassalsa
Pulled pork er superpopulært hos både store og små. Prøv denne saftige og spicy burgerretten med ananassalsa.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
Ananassalsa
- 1Rens ananasen og del den i små terninger. Finhakk rødløken og kutt chili i strimler. Bland ananas med rødløk, chili, limesaft, koriander og mynte.
- 2Varm pulled pork etter anvisning på pakken. Trekk deretter kjøttet fra hverandre med to gafler og vend det rundt i stekesjyen. Bland sammen majones og rømme, og rør inn pulled pork.
- 3Tilbered potetbåtene etter anvisning på pakken. Rist burgerbrødene i brødrister eller under grill i stekeovnen.
- 4Legg et lag med pulled pork på bunnen av burgerbrødet. Topp med ananassalsa før du legger på toppen av burgerbrødet.
- 5Server burgeren med potetbåter til.
- 1