Burger med bacon og egg
40-60 min
Enkel
Tips!
Lag gjerne dobbel porsjon, så har du alltid digg BBQ-saus tilgjengelig.
Slik gjør du
- 1Stek burgeren i en stekepanne eller på grillen på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt.
- 2Legg cheddarskiver på burgeren mot slutten av stekingen og la osten smelte. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile i ca. 1 minutt.
- 3Snittflatene på burgerbrødene stekes i pannen eller på grillen i ca. 1 minutt.
- 4Stek bacon og la det dryppe av på litt tørkepapir.
- 5Stek to speilegg. Hvis du vil ha fastere plomme vender du egget de siste 20 sekundene i pannen.
- 6Smør et lag Sticky Fingers Jack'n Jalapeño BBQ på begge burgerbrødflatene. Legg ruccolasalat på burgerbrødbunnen, deretter burgeren med ostelaget på toppen. Legg på et par skiver bacon, en tykk skive tomat og til slutt burgerbrødtoppen.
- 1
BBQ-saus med Coca-Cola
- 1Ha alle ingrediensene til BBQ-sausen i en gryte og kok opp. La småkoke i ca. 30 minutter, rør av og til.
- 2Kjør med en stavmikser eller blender og sikt ev. gjennom en finmasket sil.
- 3Ha på BBQ-saus med Coca-Cola på burgeren i rause mengder.
- 1