Ingredienser
Avslutt julemiddagen med en majestetisk bløtkake med søt krem,
syrlig plomme-kompott og knuste pepperkaker.
Fremgangsmåte
-
Pisk kremfløte og sukker til luftig krem. Lag pavlovakrem etter anvisning på pakken.
-
Dynk kakebunnene lett med eplejuice eller noe av væsken fra plommekompotten.
-
Fordel halvparten av vaniljekremen utover den nederste kakebunnen og strø over pepperkakesmuler.
-
Legg på bunn nr. 2 og fordel all plommekompotten utover kakebunnen. Topp også dette laget med pepperkakesmuler.
-
Legg på bunn nr. 3 og fordel resten av pavlovakremen utover kakebunnen.
-
Legg på den siste kakebunnen. Dekk hele kaken med et jevnt og tynt lag med den piskede kremen. Pynt gjerne med pepperkaker og granbar.
-
NB! Denne kaken er delt inn i fire lag. Hvis du bruker ferdige kakebunner som er 3-delt, kan du f.eks. legge sammen to og to deler i bunnen og på toppen.
-
Tips! Oppskrift på plommekompott.