Smørbrød med biff og speilegg

Smørbrød med biff  og speilegg
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min

Ingredienser

  • 4 storfebiffer à 150 g (forslag entrecòte)
  • 2 ss olje
  • 4 tykke brødskiver med smør
  • 4 egg
  • salatblader etter ønske
  • tomatketchup
  • 1 rødløk i skiver
  • 2 tomater i skiver

Slik gjør du

  1. 1. Varm 1–2 ss olje i en stekepanne. Brun biffene på begge sider. Dryss over salt og pepper. Senk temperaturen og stek kjøttet videre til ønsket ”stekegrad”. La kjøttet hvile noen minutter når det er ferdig.
  2. 2. Stek fire speilegg, kutt løk i ringer og tomater i skiver.
  3. 3. Legg salat, biff, tomat, løk, ketchup og speilegg på smurte grove brødskiver.