Smørbrød med eggerøre og røkelaks
Eggerøre og røkelaks er en uslåelig julekombinasjon! Her har vi laget et enkelt smørbrød og toppet med litt finhakket gressløk.
20-40 min
Enkel
Tips!
Ha 3-4 små smørterninger i eggerøren før du steker den for ekstra fyldig smak.
Slik gjør du
- 1Visp sammen egg og fløte.
- 2Smelt litt smør i en middels varm liten panne og tilsett eggemassen. Rør hele tiden til eggemassen tykner – uten at den får stekeskorpe. Eggerøren skal være bløt og saftig.
- 3Hell den ferdige eggerøren over på en tallerken, den vil stivne ytterligere når den har stått en liten stund. Dryss over salt og hakket gressløk.
- 4Smør skivene med litt smør. Legg på salatblader og topp med eggerøre og røkelaks i skiver. Dryss over hakket gressløk og litt kvernet sort pepper om ønskelig.
- 1