Smørbrød med eggerøre og røkelaks

Eggerøre og røkelaks er en uslåelig julekombinasjon! Her har vi laget et enkelt smørbrød og toppet med litt finhakket gressløk.

20-40 min
Enkel
Smørbrød med eggerøre og røkelaks
Tips!

Ha 3-4 små smørterninger i eggerøren før du steker den for ekstra fyldig smak.

Slik gjør du

    1. 1
      Visp sammen egg og fløte.
    2. 2
      Smelt litt smør i en middels varm liten panne og tilsett eggemassen. Rør hele tiden til eggemassen tykner – uten at den får stekeskorpe. Eggerøren skal være bløt og saftig.
    3. 3
      Hell den ferdige eggerøren over på en tallerken, den vil stivne ytterligere når den har stått en liten stund. Dryss over salt og hakket gressløk.
    4. 4
      Smør skivene med litt smør. Legg på salatblader og topp med eggerøre og røkelaks i skiver. Dryss over hakket gressløk og litt kvernet sort pepper om ønskelig.