Bli med oss på skilek i vinter

I løpet av vinteren arrangerer våre butikker, sammen med Sport Event, skileker 50 forskjellige steder i landet.

I nesten 17 år har Joker vært generalsponsor for Tour of Norway for kids. I 2021 startet vi for første gang opp Barnas skileker i tillegg, fokuset er fremdeles på lek og moro, men syklene er byttet ut med ski.

Den 13. januar 2022 starter vi opp en ny runde med Barnas skileker og målet er 50 arrangement for skiglade unger i løpet av vintersesongen. Det hele starter på Eidsvoll og vi håper at akkurat du og din familie tar dere turen.

Mer informasjon og liste over arrangørsteder i 2022 finner du her.

Gratis lavterskeltilbud
Det er Sport Event, i samarbeid med lokale Joker-butikker, som arrangerer Barnas skileker. Øyvind Lillehagen i Sport Event forteller at barn leker mindre på ski enn før, og at det er stor mangel på et skikkelig lavterskeltilbud, som dessuten er gratis. Det har vi ønsket å gjøre noe med.

– Alt som Skiforbundet og skiklubbene arrangerer, er preget av konkurranser. Ingen har
hittil tatt på seg jobben med å lage skileker der trivsel og glede over utendørsaktiviteter står i
fokus. Derfor er det strålende at Joker ser verdien i dette, og fortsetter som generalsponsor – også vinterstid, forteller Lillehagen.

Nå krysser vi fingrene for at det skal bli mulig å gjennomføre alle arrangementene på nyåret og at det blir mye morsom skilek for både store og små.