Bli med oss på skilek i vinter

I løpet av vinteren arrangerer våre butikker, sammen med Sport-Event, skileker 50 forskjellige steder i landet.

I nesten 17 år har Joker vært generalsponsor for Tour of Norway for kids. I 2021 startet vi for første gang opp Barnas skileker i tillegg, fokuset er fremdeles på lek og moro, men syklene er byttet ut med ski.

Den 7. januar 2023 startet vi opp en ny runde med Barnas skileker og målet er 50 arrangement for skiglade unger i løpet av vintersesongen. Det hele startet i Konnerud og vi håper at akkurat du og din familie tar dere turen til ett eller flere av arrangementene i løpet av vinteren.

Mer informasjon og liste over arrangørsteder i 2023 finner du her.

Gratis lavterskeltilbud
Det er Sport-Event, i samarbeid med lokale Joker-butikker, som arrangerer Barnas skileker. Øyvind Lillehagen i Sport-Event forteller at barn leker mindre på ski enn før, og at det er stor mangel på et skikkelig lavterskeltilbud, som dessuten er gratis. Det har vi ønsket å gjøre noe med.

– Alt som Skiforbundet og skiklubbene arrangerer, er preget av konkurranser. Ingen har
hittil tatt på seg jobben med å lage skileker der trivsel og glede over utendørsaktiviteter står i
fokus. Derfor er det strålende at Joker ser verdien i dette, og fortsetter som generalsponsor – også vinterstid, forteller Lillehagen.

Nå krysser vi fingrene for at det skal bli mulig å gjennomføre alle arrangementene og at det blir mye, morsom skilek for både store og små.