Personvern og konkurranseregler

Konkurranseregler

Jokers Musikalske Sommerkonkurranse er åpen for alle over 18 år som er bosatt i Norge. Du kan delta så mange ganger du vil.

Konkurransen er åpen fra og med 22. juni 2020 til og med 26. juli 2020. Vinneren kåres og offentliggjøres i løpet av uke 32.

Vinneren kåres av en jury bestående av representanter fra Joker, lydbyrået Verdens Sterkeste Mann og reklamebyrået Mvh.

Vinneren av konkurransen mottar et gavekort fra Joker pålydende kr. 10 000. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Ved deltakelse aksepterer du at Joker kan offentliggjøre ditt navn og bosted dersom du vinner. Offentliggjøringen kan skje på Jokers egen nettside og sosiale medier.

Ved deltakelse aksepterer du at Joker kan offentliggjøre og benytte ditt konkurransebidrag vederlagsfritt på riksdekkende radio, Jokers egen nettside og sosiale medier.

Joker forbeholder seg retten til å foreta nødvendige konkurransejusteringer uten varsel og kan på hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Ufullstendige, feilstavede eller ikke aktive e-postadresser vil bli avvist fra eventuell premiering.

Joker forbeholder seg retten til å velge en ny vinner dersom en valgt vinner ikke responderer innen 36 timer etter at e-posten er sendt fra Joker eller fra en representant for Joker.

Etter endt konkurranseperiode vil du motta en e-post der vi takker for din deltakelse og gir deg informasjon om fordelsprogrammet Trumf, samt mulighet til å melde deg på Jokers nyhetsbrev. Joker er Trumf-partner, og er din e-post allerede tilknyttet et Trumf-medlemskap vil vi ta hensyn til det i utsendingen. Dersom du samtykker til å motta Jokers nyhetsbrev, slettes e-postadressen ikke etter endt konkurranseperiode.

Ved å delta i konkurransen aksepterer du vilkårene i disse konkurransereglene.

 

PERSONVERN

PERSONVERNERKLÆRING FOR JOKERS MUSIKALSKE SOMMERKONKURRANSE

Her finner du informasjon om hvordan Joker/Kjøpmannshuset behandler opplysninger som kan knyttes til deg (personopplysninger) når du deltar i Jokers Musikalske Sommerkonkurranse.

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når vi innhenter og bruker personopplysninger og generell informasjon om hvordan, hvorfor og på hvilket lovgrunnlag vi bruker personopplysningene.

Ansvarlig for konkurransen er Kjøpmannshuset Norge AS ved Joker, org. nr. 977 263 646, Postboks 380 Skøyen, 0213 Oslo

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER INNHENTER VI OM DEG OG HVORFOR HAR VI BEHOV FOR OPPLYSNINGENE?
For å kunne delta i Jokers Musikalske Sommerkonkurranse og vinne eventuell premie har vi behov for å innhente e-postadressen din. Formålet med bruken av personopplysningene er å administrere din deltakelse i konkurransen, og kontakte deg dersom du er vinner av konkurransen.

LOVGRUNNLAG FOR BEHANDLING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER
Vi har bare lov til å bruke personopplysningene dine dersom vi har et lovgrunnlag som tillater dette. Et slikt lovgrunnlag kalles behandlingsgrunnlag og foreligger for eksempel hvis du har samtykket til vår bruk av opplysningene dine, eller hvis behandling er nødvendig for å gjennomføre en avtale du er part i.

Vårt behandlingsgrunnlag for bruk av personopplysninger i konkurransen er basert på ditt samtykke.

HVEM DELER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER MED?
Vi deler ikke dine personopplysninger med noen tredjeparter, utover det som fremgår under. Dersom du vinner en eventuell premie, vil vi dele kontaktopplysningene dine med den personen som er ansvarlig for å få overbragt premien til deg.

HVOR LENGE LAGRER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
Personopplysningene slettes så fort konkurransen er avsluttet og premien er fordelt.

DINE RETTIGHETER
I tillegg til å trekke tilbake ditt samtykke og kreve dine personopplysninger slettet, kan du kreve at vi begrenser bruken av dine personopplysninger.

Vi bruker aldri personopplysningene dine til å foreta automatiserte avgjørelser eller profilering. Dersom du ønsker å klage på hvordan vi bruker personopplysningene dine kan du kontakte Datatilsynet ved å sende skriftlig informasjon til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo. For mer informasjon om klage kan du besøke https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/.

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Når du bruker Joker.no plasserer vi informasjonskapsler (cookies) på din enhet for å forbedre brukeropplevelsen din. Informasjonskapsler brukes til å gi deg bedre tjenester, for eksempel gjennom å:

  • Gjenkjenne enheten din.
  • Måle hvor mange som bruker nettsiden, slik at vi kan gjøre den enklere og raskere.
  • Forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre.

Du kan skru av eller begrense plasseringen av informasjonskapsler ved å bruke innstillingene på din nettleser. For mer informasjon om hvordan dette gjøres for de enkelte nettleserne kan du besøke https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

På joker.no bruker vi følgende informasjonskapsler:

GOOGLE ANALYTICS: For å gi oss statistikk om hvordan nettstedet brukes settes en informasjonskapsel via Google Analytics. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.

SPØRSMÅL?

Spørsmål vedrørende konkurransen rettes til Joker kundeservice ved å følge linken: https://form.socialboards.no/joker?ref=faq