Rød og grønn druemarmelade

Druemarmelade er nydelig til alle typer ost! Prøv de også på toast eller til pannekaker. Her har de røde druene blitt smaksatt med sødmefull kardemomme, og de grønne med aromatisk ingefær.

20 min
Enkel
Rød og grønn druemarmelade

Slik gjør du

  1. Rød druemarmelade med kardemomme

    1. 1
      Skyll druene og skjær dem i biter. Skrell eplet og del det i fine biter.
    2. 2
      Ha alle ingrediensene i en gryte og kok på svak varme til du har en marmelade
    3. 3
      Hell over på varme, rene glass og oppbevar marmeladen kjølig.
  2. Grønn druemarmelade med ingefær

    1. 1
      Skyll druene og skjær dem i biter. Skrell eplet og del det i fine biter.
    2. 2
      Ha alle ingrediensene i en gryte og kok på svak varme til du har en marmelade.
    3. 3
      Hell over på varme, rene glass og oppbevar marmeladen kjølig.