Svinekoteletter med stekt ris

Svinekoteletter med stekt ris

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 190 °C. Grovhakk peanøttene, kutt chili i tynne skiver og bland med olje. Stek kotelettene i olje på stekepannen i noen minutter på begge sider. Legg kotelettene på et stekebrett og ha over chili og peanøtter. Sett kotelettene i ovnen og la de steke i 15–20 minutter på 150 °C.
Stekt ris:
Kok risen, hell av alt vannet og la risen dampe godt, den må ikke være våt.
Kutt opp løk, gulrot, kinakål og vårløk. Ha eggene i en kopp og visp lett sammen med en gaffel. Varm opp oljen i stekepannen du brukte til å brune koteletter og stek grønnsakene lett. Skyv grønnsakene til siden og ha i eggene. Rør forsiktig med en sleiv til du har eggerøre. Bland sammen eggerøre, grønnsaker og kokt ris. Bland inn soyasausen til slutt.