Ingredienser
Prøv en ny vri på fiskeburgerne. Deler du fiskeburgere i terninger, vil det gi deg uante muligheter. Gratiner dem i en kremet saus med grønnsaker, så har du en rett som trolig vil falle i smak rundt middagsbordet.
Fremgangsmåte
-
Forvarm ovnen til 180 °C.
-
Skrell gulrøtter og sjalottløk og rens purreløken. Kutt grønnsakene i tynne skiver og stek dem i en tørr gryte i 3 minutter.
-
Tilsett creme fraiche, smak til med salt og pepper, og rør det godt sammen.
-
Del fiskeburgerne i terninger og legg dem i en ildfast form. Fordel grønnsaksblandingen over fisken. Varm retten i oven 20 minutter.
-
Pynt med hakket persille og server med stekte potetbåter, gjerne med litt ekstra creme fraiche ved siden av.
-
RESTEMIDDAGSTIPS – Tagliatelle med fiskeburgergrateng: Varm middagsresterne i en gryte. Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av vannet. Bland den nykokte pastaen sammen med middagsrestene fra “Spennende fiskeburgergrateng”. Dryss over hakket persille og server med pitabrød til.