Tomatjuice
Tomatjuice lager du enkelt selv! Tilsett stangselleri for en friskere smak, og noen dråper tabasco for å gi juicen et lite kick.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Legg tomatene noen sekunder i kokende vann. Ta de opp med en hullsleiv, og legg over i kaldt vann. Fjern skinnet på tomatene.
- 2Del tomatene i biter og fjern stilkfestet. Hakk stangselleri og løk i biter.
- 3Ha alle ingrediensene i en kjele og la det koke uten lokk ca. 25 minutter.
- 4Avkjøl blandingen noe før du kjører den glatt i en food-prosessor eller med en stavmikser.
- 5Juster tykkelsen på juicen ved å tilsette ønsket mengde vann. Smak til med tabasco.
- 6Avkjøl juicen helt og oppbevar med tett lokk i kjøleskap. Juicen er holdbar i cirka én uke.
- 1