Tomatjuice

Tomatjuice lager du enkelt selv! Tilsett stangselleri for en friskere smak, og noen dråper tabasco for å gi juicen et lite kick.

40-60 min
Enkel
Tomatjuice

Slik gjør du

    1. 1
      Legg tomatene noen sekunder i kokende vann. Ta de opp med en hullsleiv, og legg over i kaldt vann. Fjern skinnet på tomatene.
    2. 2
      Del tomatene i biter og fjern stilkfestet. Hakk stangselleri og løk i biter.
    3. 3
      Ha alle ingrediensene i en kjele og la det koke uten lokk ca. 25 minutter.
    4. 4
      Avkjøl blandingen noe før du kjører den glatt i en food-prosessor eller med en stavmikser.
    5. 5
      Juster tykkelsen på juicen ved å tilsette ønsket mengde vann. Smak til med tabasco.
    6. 6
      Avkjøl juicen helt og oppbevar med tett lokk i kjøleskap. Juicen er holdbar i cirka én uke.

Lignende oppskrifter