Porsjonspavlova med friske bær

Pavlova er oppkalt etter den russiske ballett-danserinnen Anna Pavlova. Pavlovakaken er en suksess i hvert selskap.

60+ min
Enkel
Porsjonspavlova med friske bær

Slik gjør du

    1. 1
      Lag pavlovaen etter anvisning på pakken. (Vi lagde fire porsjonspavlovaer.) Husk at kakene skal avkjøles i ovnen - ellers sprekker de lett.
    2. 2
      Pisk Pavlova-kremen etter anvisniing på pakken, ca. fem minutter. Vaniljekrem går fint å bruke i stedet for Pavlovakrem.
    3. 3
      Pynt kakene med krem og friske bær.
    4. 4
      Porsjonspavlova med friske bær er dessert i en 3-retters meny. Hvor forretten er Bakte asparges med spekeskinke og jordbær og til hovedrett Biff med asparges og sjampinjong i peppersaus.