Fersken med peanøttis og sjokoladesaus
Dette er en uslåelig dessert med søt fersken, kremet is, knasende peanøtter og deilig sjokolade.
60+ min
Enkel
Tips!
Bytt ut fersken med annen fersk eller hermetisert frukt.
Slik gjør du
- 1Kok opp fløten til sausen i en liten kasserolle og trekk kasserollen bort fra varmen.
- 2Hakk sjokoladen i små biter og rør den inn i den varme fløten.
- 3Skjær ferskenene i tynne skiver. Fordel ferskenskiver i dessertskåler eller glass, og topp med is og sjokoladesaus. Dryss over litt hakkede peanøtter helt til slutt.
- 4Fersken med peanøttis og sjokoladesaus er dessert i en 3-retters meny. Hvor forretten er Skagenrøre på toast og Lammelår med rotgrønnsaker og rødvinsaus er hovedretten.
- 1