Fersken med peanøttis og sjokoladesaus

Dette er en uslåelig dessert med søt fersken, kremet is, knasende peanøtter og deilig sjokolade.

60+ min
Enkel
Fersken med peanøttis og sjokoladesaus
Tips!

Bytt ut fersken med annen fersk eller hermetisert frukt.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp fløten til sausen i en liten kasserolle og trekk kasserollen bort fra varmen.
    2. 2
      Hakk sjokoladen i små biter og rør den inn i den varme fløten.
    3. 3
      Skjær ferskenene i tynne skiver. Fordel ferskenskiver i dessertskåler eller glass, og topp med is og sjokoladesaus. Dryss over litt hakkede peanøtter helt til slutt.
    4. 4
      Fersken med peanøttis og sjokoladesaus er dessert i en 3-retters meny. Hvor forretten er Skagenrøre på toast og Lammelår med rotgrønnsaker og rødvinsaus er hovedretten.