Ingredienser
Sommer, sol og grilling! Tennene løper i vann ved bare tanken på grillmat. Grillspyd er enkel og rask grillmat, som alle liker. Her kan du variere i det uendelige etter hver sin smak. Her har du et av våre forslag med lammekjøtt.
Fremgangsmåte
-
Til ca. 8 grillspyd:
-
Skjær kjøttet i 2x2 cm, eller om du bruker koteletter så skjærer du løs kjøttet fra beinet og del i 2x2 cm store biter. Dryss over salt og pepper.
-
Del pærene i like store biter som kjøttet.
-
Tre på grillspydene med lagvis kjøtt og pære – ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd! Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd.
-
Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter
-
Server gjerne med pitabrød, salat og en deilig mynteyoghurt.