Ingredienser
Grillfileter er magert og mørt kjøtt, som trenger kort tid på grillen. Med godt tilbehør er det perfekt sommermat!
Fremgangsmåte
-
Pensle grillskivene med litt olje.
-
Grill maiskolbene til de er gjennomvarme og har fått fine grillstriper. Skjær maiskornene av kolben før servering, men skjær slik at maiskornene fortsatt henger sammen. Eventuelt kan du steke maisen i airfryer på 200 °C i ca. 10 minutter. Men skjær da maiskornene av kolben før du steker dem.
-
Tilbered potetbåtene etter anvisning på pakken. Alternativt kan du steke potetbåtene i ca. 8 minutter i en airfryer som er forvarmet til 200 °C. Rist på kurven halvveis i steketiden.
-
Grill grillskivene på begge sider over høy varme i ca. 3 minutter på hver side.
-
Server grillfilet med mais, coleslaw, bbq‑saus og potetbåter til.