Fylt søt paprika

Fylt søt paprika

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter.

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 °C. Del paprikaen i to på langs, rens den og fjern frø. Kok opp vann i en gryte. Legg paprikaen i det kokende vannet og kok i 2 minutter. Sil av vannet og la paprikaen dryppe av seg.
Kok ris etter anvisning på pakken. Hakk kjøttpølserestene i mindre terninger. Bland «Bønnegryte med kjøttpølse» med kokt ris og mais.
Fyll blandingen i paprikaene og ha dem i en ildfast form. Stek dem i ovnen under aluminiumsfolie/lokk i 20 minutter.
Denne oppskriften er laget av rester fra Bønnegryte med kjøttpølse.