Melon med juleskinke og brie

Søt honningmelon passer ypperlig sammen med juleskinke og brie. Server denne forretten i romjulens middagsselskaper eller til nyttårsmiddagen!

20 min
Enkel
Melon med juleskinke og brie

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær skinken i tynne skiver eller bruk ferdig oppskåret juleskinke.
    2. 2
      Del melonen i to, fjern frøene og skjær den i fine båter. Beregn tre-fire båter per person.
    3. 3
      Rens jordbær og del dem i to eller fire.
    4. 4
      Legg melon og skinke opp på en tallerken og topp med friske bær, balsamico og en timiankvast.
    5. 5
      Melon med juleskinke og brie er forrett i en 3-retters nyttårsmeny. Hovedretten er Kalkunfilet med potetpuré, pærer og fløtesaus og Brownies med vaniljeis og hjemmelaget bringebærsaus er dessert.