Fiskekakeburger med råkostsalat

Fiskekakeburger med råkostsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Server fiskekakene med burgerbrød, majones og spicy råkostsalat – vips så har du en saftig og smaksrik fiskeburger.

Fremgangsmåte

Start med å lage råkostsalat: Rens rødløken og skjær den i tynne skiver. Skrell gulrøttene og riv dem på et grovt rivjern. Skjær kinakål i tynne strimler. Bland chilisaus med lime, og bland det med gulrot, rødløk, kinakål og frisk koriander.
Stek fiskekakene i smør til de er gjennomvarme og gyllenbrune.
Varm burgerbrødene i en brødrister eller under grill i stekeovnen.
Smør litt majones på bunnen av burgerbrødet, legg deretter på tomatskiver, agurk og en fiskekake. Topp med råkostsalat før du legger på toppen av burgerbrødet.

Tips:

Passer godt i matpakken!