Handlevognen er tom

Legg varene du ønsker å kjøpe i handlevognen.

Vareutvalget du ser i nettbutikken er fra Joker Klevbakken. Skal du hente varene i en annen butikk eller få de levert på døren kan du endre dette .

    Fiskeburger med tropisk rissalat

    Fiskeburger med tropisk rissalat

    Tidsforbruk

    20-40 min

    Vanskelig­hetsgrad

    enkelt

    Ingredienser

    • 8 ferdige fiskeburgere
    • 200 g basmatiris
    • 120 g sweet chili woksaus
    • 1 rødløk
    • fersk ingefær (ca. 4 cm lang bit)
    • 0,5 avokado
    • 0,5 mango
    • 1 lime
    • 1 ss smør til steking
    • salt og pepper
    • sweet chilisaus
    Lag en tropisk vri på fiskemiddagen. Smaken av ingefær, avokado og saftig mango, passer perfekt til fisk.

    Fremgangsmåte

    Kok risen etter anvisning på pakken. Sil deretter av vannet dersom du bruker boil-in-bag ris.
    Skrell og finhakk rødløk, ingefær, avokado og mango. Bland det sammen med woksaus, saften fra en presset lime, salt og pepper. Bland til slutt inn den kokte risen.
    Smelt smør i en middels varm stekepanne og varm fiskeburgerne i 3 minutter på hver side. Server fiskeburger med tropisk rissalat og sweet chilisaus.
    Tips! Bruk gjerne rester av ris fra dagen før.
    MATPAKKETIPS – Pitabrød med fiskeburger: Bland sammen 2 ts Oyster & Spring Onion woksaus, 2 ss soyasaus, 3 ss sukker, 1 ss balsamicoeddik og saften fra en presset lime. Rør eller rist godt. Ha dressingen over 250 g råkostmix. Del fiskeburgerne fra “Fiskeburger med tropisk rissalat” i strimler. Fyll pitabrød med strimlene av fiskeburger og råkostsalat.
    Kilde: https://joker.no/