Fiskeburger med råkostremulade og stekte poteter

Fiskeburger med råkostremulade og stekte poteter

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fiskeburger er en super hverdagsmiddag som er klar på kort tid. Her har vi laget en lekker remulade med råkost og servert med stekte poteter til.

Fremgangsmåte

Kok potetene møre, hell av kokevannet og damp potetene tørre. Stek potetene gylne i smør. Stek fiskekakene i litt smør eller olje til fiskekakene er gjennomvarme.
Rør sammen majones, yoghurt, sennep, sylteagurklake, sylteagurk og kapers. Smak remuladen til med salt, og tilsett råkost og dill.
Varm brødene og fyll de med råkostremulade, salatblader, fiskekaker og syltet rødløk. Server potetene og resten av remuladen ved siden av.
Denne retten inneholder ca. 600 g grønt.