Handlevognen er tom

Legg varene du ønsker å kjøpe i handlevognen.

Vareutvalget du ser i nettbutikken er fra Joker Klevbakken. Skal du hente varene i en annen butikk eller få de levert på døren kan du endre dette .

    Fiskeburger med ertepuré og bakte rotgrønnsaker

    Fiskeburger med ertepuré og bakte rotgrønnsaker

    Tidsforbruk

    40-60 min

    Vanskelig­hetsgrad

    enkelt

    Ingredienser

    Ta fiskeburgerne til nye høyder servert med smakfull ertepuré og bakte rotgrønnsaker.

    Fremgangsmåte

    Tin ertene i posen på kjøkkenbenken.
    Skrell kålrot og sellerirot. Kutt rotgrønnsakene og gulroten i like store terninger. Bland dem med litt olje, spisskummen og salt, og bak i ovnen på 180 °C til grønnsakene er møre og har fått fin farge, ca. 40 minutter.
    Tilbered ertepuré: Smelt smør i en liten kjele. Tilsett hvitvin/kraft, sennep og finhakket hvitløk. Ha i ertene og varm opp. Kjør blandingen med stavmikser til en fin puré. Smak til med salt.
    Lag løksmør: Hakk sjalottløk og fres i olje i en kjele til løken begynner å bli blank. Ha i smør og la det smelte på lav temperatur. Drypp noen dråper sitronsaft over.
    Stek fiskeburgerne i en stekepanne med olje til de er gjennomvarme.
    Server fiskeburgerne med ertepurè og bakte grønnsaker til. Topp med løksmør, og gjerne finhakket mynte og dill.