Fersken med peanøttis og sjokoladesaus

Fersken med peanøttis og sjokoladesaus

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Dette er en uslåelig dessert med søt fersken, kremet is, knasende peanøtter og deilig sjokolade.

Fremgangsmåte

Kok opp fløten til sausen i en liten kasserolle og trekk kasserollen bort fra varmen.
Hakk sjokoladen i små biter og rør den inn i den varme fløten.
Skjær ferskenene i tynne skiver. Fordel ferskenskiver i dessertskåler eller glass, og topp med is og sjokoladesaus. Dryss over litt hakkede peanøtter helt til slutt.
Fersken med peanøttis og sjokoladesaus er dessert i en 3-retters meny. Hvor forretten er Skagenrøre på toast og Lammelår med rotgrønnsaker og rødvinsaus er hovedretten.

Tips:

Bytt ut fersken med annen fersk eller hermetisert frukt.