Ingredienser
Ferdigsauser kan enkelt få nytt liv med små justeringer! Med noen få ekstra ingredienser kan du løfte TORO-sauser til et nytt nivå og skape spennende variasjoner.
Fremgangsmåte
- Sjysaus med soyasaus
-
Denne sjysausen passer godt til hvit fisk eller svinekoteletter.
-
Tøm sauspulveret i en kasserolle og tilsett vann. Kok opp under omrøring, bruk en visp. La sausen småkoke i 5 minutter. Rør om av og til.
-
Tilsett soyasaus, brunt sukker, revet ingefær, stekesjy (hvis du har) og et par dråper sukkerkulør. Smak til med lime. Hvis du synes at sausen er for tynn, kan du røre ut 1 ts maisenna 1 ss kaldt vann og tilsette det gradvis til sausen har ønsket konsistens.
- Fløtesaus med persille og Bacon
-
Denne sausen kan serveres til kjøttretter, og passer spesielt godt til stekt kylling eller kalkun og svinekoteletter.
-
Tøm sauspulveret i en kasserolle og tilsett vann. Kok opp under omrøring, bruk en visp. La sausen småkoke i 5 minutter. Rør om av og til. Tilsett sennep, fløte og seterrømme, og la det småkoke i et par minutter til.
-
Sprøstek baconet i en stekepanne. Sil av fettet og vend baconet inn i sausen. Hakk ønsket mengde persille og rør det inn i sausen rett før servering.
- Hvit saus med sennep
-
Hvit saus med sennep passer fint til laks og ørret.
-
Tøm sauspulveret i en kasserolle og tilsett melk. Kok opp under omrøring, bruk en visp. La sausen småkoke i 5 minutter. Rør om av og til. Visp inn eggeplomme og sennep, og server.