Ingredienser
Spice opp den tradisjonelle tacoen med denne oppskriften på crispy reker i hjertesalat. Ha tilbehøret i skåler og server som vanlig taco.
Fremgangsmåte
-
Rens rekene og kok risen etter anvisning på pakken.
-
Ha hvetemel i en skål. Pisk egg, bland det med salt og ha det i en annen skål. Bland sesamfrø og griljermel, og ha det på en tallerken.
-
Legg rekene i skålen med hvetemel, dypp dem raskt i eggeblandingen, og legg dem til slutt i blandingen med sesamfrø og griljermel. Ha de panerte rekene på et fat og la dem tørke litt før steking.
-
Stek rekene raskt i solsikkeolje ved høy temperatur, til de er sprø og har fått litt farge. Lett rekene over på et kjøkkenpapir slik at overflødig fett får renne av.
- Salsa
-
Finhakk tomat, rødløk og chili, og bland det sammen. Drypp over olivenolje og salt.
- Tilbehør
-
Skjær agurk i små terninger. Vask og tørk hjertesalatbladene.
-
Server hjertesalatbladene fylt med ris, agurk, mais, salsa og reker. Topp med sweet chilisaus og lettrømme.