Ingredienser
En burger er noe barna liker og som er lett å lage. Du kan lage den akkurat som du vil med de grønnsakene og den dressingen du ønsker. I denne oppskriften er laks hovedingrediensen.
Fremgangsmåte
-
Skjær laks i skiver, ca. 2 cm tykke, og tørk godt med tørkepapir.
-
Dryss salt og pepper over lakseskivene.
-
Varm olje og smør i en stekepanne og legg laksen i stekepannen straks smøret er brunt.
-
Ha i laksen og la ligge i ro i 1 minutt, snu den forsiktig og la den steke 1 minutt på den andre siden.
-
Dressing:
-
Bland lettrømme, ketchup, finhakket løk og paprikapulver sammen.
-
Rør inn finhakket gressløk.
-
Tilbehør:
-
Legg laks i burgerbrød sammen med tomat, agurk, salat og løk.
-
Server lakseburger med dressing på toppen.