Vi er Joker!

Joker byr ikke bare på ekstra god service. Vi byr også på en rekke ekstra gode tilbud og fordeler gjennom hele uken og måneden.

Vi er JOKER - og vi byr på ekstra gode fordeler!

Som den gode naboen ønsker vi alltid å kunne by på noe ekstra. Ekstra god service, ekstra lange åpningstider og ekstra mange butikker som holder søndagsåpent er noen av fordelene vi byr på. Men vi byr også på mange ekstra gode fordeler som kan spare deg for ekstra mange kroner.

Det finnes flere gode grunner til at vi kan kalle oss den gode naboen. Noen av grunnene er våre ekstra gode fordeler som bidrar til å gi deg gode produkter til gode priser. Fordelene er mange og har forskjellig innhold og navn; Ukens Joker, Helgekupp, Joker GLAD, Ukens beste frukt & grønt-tilbud, Månedens plukk & miks 3 for 2, Ukens brød, Godt til middag, Godt kjøp, Smaken av Norge og Ukens 10’er. 

Her kan du lese litt om de forskjellige fordelene du finner hos Joker;

Ukens Joker
Hver uke byr vi på Ukens Joker som er vårt aller beste tilbud, hver uke. Ukens Joker velges ut blant våre bestselgende produkter i ulike kategorier, og prisene er blant markedets aller beste! Maksbegrensninger kan forekomme.

Ukens Joker garanti
Vi vil at alle kunder som ønsker det skal få kjøpt Ukens Joker. Derfor tilbyr vi «Ukens Joker-garanti» som gir deg denne Ukens Joker til samme pris uken etter, hvis butikken du besøker er utsolgt for varen, uavhengig hvilken dag du handler*.

Dersom du ikke finner Ukens Joker i butikken, kontakt betjeningen og få en verdikupong som gir deg rett til å få denne Ukens Joker til samme pris uken etter. 

*I enkelte uker annonseres Ukens Joker som «Partivare». Dette gjelder i tilfeller der vi har fått tak i et begrenset parti varer som vi kan tilby til en ekstra god pris. Partivarer kan vi dessverre ikke garantere at vi ikke kan gå tom for; fordi vi kun har tilgang til et bestemt maksvolum av varen, og ikke kan garantere at vi får produktet inn igjen uken etter kampanjen. Dermed utgår Ukens Joker-garantien i uker der produktet/produktene er merket som «Partivare».

imageywgsl.png

Helgekupp
Hver* helg tilbyr vi spesielt gode priser på produkter til helgekosen eller helgemiddagen, under navnet Helgekupp! Gjelder kun fredag og lørdag.

* Unntak kan forekomme i enkelte uker

Ukens 10`er
Den gode naboen gir deg alltid gode 10 kroners tilbud! Som eneste dagligvarekjede har Joker hver eneste uke(*) ett eller flere produkter på tilbud til bare 10 kroner!

* Unntak i enkeltuker der vi har kronemarked

Godt til middag - Den gode naboen hjelper deg å velge middag!
Godt til middag er middagsprodukter med likt prispunkt for alle middagsproduktene, i tillegg til gode priser på et utvalg tilbehørs- og dessertprodukter.

Hos oss får du alltid noe godt til middag, til ekstra gode priser! Hver måned tilbyr vi et utvalg middagsprodukter til svært attraktive priser, sammen med godt tilbehør og dessert til - 30 %, under navnet «Godt til middag». Du får i tillegg med inspirasjon på kjøpet, helt gratis; hver måned kan du hente et gratis oppskriftshefte i alle våre butikker eller lese på nett, med oppskrifter basert på alle produktene fra Godt til middag.

Se siste oppskriftshefte her med gode oppskriftstips fra en av Norges beste kokker!


Godt kjøp! -  Utvalgte produkter - Alltid til en god pris!
Dette er et utvalg produkter merket med Godt kjøp! Vi holder prisene lave på disse produktene slik at du som kunde kan være trygg på at du gjør et godt kjøp. Se etter merkingen i din Joker butikk.

Ukens Brød - Alltid nystekt!
Hver uke har vi tilbud på nystekt brød til ekstra hyggelig pris! Vi steker i hele butikkens åpningstid, så du får ferskt brød akkurat når du trenger det! Tilbudet gjelder også i våre søndagsåpne butikker.

Ukens beste Frukt & Grønt-tilbud
Den gode naboen gir deg alltid noe sunt og godt til ekstra god pris! Vi har alltid ett eller flere ekstra gode tilbud på frukt, grønnsaker eller bær under navnet «Ukens Beste Frukt&grønt-tilbud», sammen med tips og oppskrifter.

Smaken av Norge
Her har vi samlet flotte, lokale produkter som virkelig viser frem smaken av Norge. Typisk for produsentene er at produktene har unik kvalitet lagd på norske råvarer.

Månedens Plukk & miks 3 for 2:
Hver måned tilbyr vi et bredt utvalg produkter under navnet «Månedens Plukk & miks 3 for 2»! Plukker du med deg 3 av kampanjeproduktene som inngår i kampanjen, trekker vi fra 33,33 % av summen for varene i kassen. Månedens Plukk & miks gjelder én måned av gangen, fra den 1.hver måned og til og med siste dag i måneden, så du slipper å stresse med å dra i butikken. Du som kunde kan plukke og mikse blant alle varer som er merket med 3 for 2 i hele i butikken! Du trenger ikke å kjøpe tre produkter av samme vare.

Joker GLAD-kunder får ekstra Trumf bonus og kuponger
Den gode naboen gir deg som kunde flere gode fordeler gjennom vår egen kundeklubb «Joker GLAD»! Som Joker GLAD-kunde gir vi deg 5 % ekstra Trumf-bonus hver mandag på alt du handler av dagligvarer, i tillegg til kuponger med ekstra gode rabatter.

Ukens Blomst
I Joker selger vi ikke bare mat og drikke; mange av våre butikker har et godt utvalg av blomster, og noen fungerer som den lokale blomsterhandleren. Vi har både inne- og uteplanter, og tilbyr alltid sesongaktuelle potteplanter og snittblomster til attraktive priser! De mest sesongaktuelle varene annonseres hver uke under navnet «Ukens Blomst»!