Knut er en av landets beste naboer

Fra venstre: Kjøpmann Bernt Aasheim, Knut Larsen og Kristian Rønning utenfor Joker Aasheim.
Fra venstre: Kjøpmann Bernt Aasheim, Knut Larsen og Kristian Rønning utenfor Joker Aasheim.
Knut Larsen ble mildt sagt overrasket da han fikk overrakt en splitter ny el-sykkel fra Coca-Cola på Joker Aasheim. Han ante ingenting om at naboen Kristian Rønning hadde nominert ham i Jokers konkurranse «Den beste naboen».

Før sommeren gjennomførte Joker konkurransen «Den gode naboen kårer den beste naboen». Folk i det ganske land ble oppfordret til å nominere en ekstra god nabo. Det gjorde Kristian Rønning alvor av.

«Knut er pensjonert politi og stiller alltid opp på alt som skal og må gjøres i bygda. Han er virkelig hjelpsom og sover nok bare med ett øye om gangen», er noe av det Kristian skrev i sin nominasjon. 

Trodde det var en spøk
Fredag 12. august var alt gjort klart for at Knut skulle motta premien, men han visste selvsagt ingenting selv. Hans kone Anne Larsen var med på hemmligholdet og ga mannen beskjed om at han måtte ta en tur innom Joker-butikken. Da Knut kom dit traff han Kristian, som forklarte at han hadde nominert ham.

– Jeg trodde det var en spøk helt til jeg så at det kom trillende en sykkel og jeg fikk overrakt blomster av butikksjefen Bernt på Joker Aasheim. Jeg ble satt ut et øyeblikk, forteller Knut.

Det er i alle fall ingen tvil om at han er en verdig vinner, som ser etter og tar i et tak for mange i bygda. At han nylig også har byttet et kne gjorde at det å få en el-sykkel passet ekstra godt for opptreningen. 

Vi takker alle som sendte inn bidrag til konkurransen. Det er mange gode naboer der ute.