JOKER VIKANE

Åpningstider

Lørdag (Lør før Palmesøndag)
09:00 - 18:00
Søndag (Palmesøndag)
Stengt
Mandag (Man i Påskeuka)
09:00 - 20:00
Tirsdag (Tir i Påskeuka)
09:00 - 20:00
Onsdag (Ons i Påskeuka)
09:00 - 20:00
Torsdag (Skjærtorsdag)
Stengt
Fredag (Langfredag)
Stengt

Spesielle åpningstider

08. apr. Påskeaften
09:00 - 16:00
09. apr. 1. påskedag
Stengt
10. apr. 2. påskedag
Stengt

Tilleggstjenester

Post i Butikk
Tipping

Kontakt oss

Vikevegen 22
6040 VIGRA

Telefon

70183770

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

JOKER VIKANE

Velkommen til Joker Vikane på Vigra. Hos oss får du et godt utvalg dagligvarer. Vi har også et lite medisinutsalg. Du kan fylle diesel eller bensin hos oss, nå også via vår døgnåpne kortterminal utenfor butikken. Kom innom for å skaffe deg et eget kort som gir rabatt på drivstoff. Har du behov for hjemkjøring av varer, kan du ringe inn og bestille dem hos oss, så bringer vi varene hjem til deg. Du kan også bestille take-away pizza fra oss. Lokalmat er et satsningsområde for Joker-kjeden. I samme bygget som butikken ligger en «saft- og syltefabrikk», og produktene de lager finner du til salg i vår butikk. I tillegg til dette tilbyr vi blant annet: svinemør fra Roald kjøtt, fenalår, svinemør, urøyka tørrmør, oksemør og fåremør fra Hole kjøtt, fiskeprodukter fra Varda fiskemat og verdens beste tørrfisk fra Vigra fisk. På Joker Vikane kan du også ta en pust i bakken og kose deg med en kopp kaffe og en prat med kjente i vår egen lille kaffekrok. Det er viktig for oss på Joker Vikane å være synlige i lokalmiljøet, så arrangementer og aktiviteter i regi av både skolekorps og idrettslag blir støttet av oss. Kjøpmann Gunnar Blindheim og hans team ønsker deg velkommen!