Joker Vestsmøla

Åpningstider

Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent

Tilleggstjenester

Delvis selvbetjent butikk

Kontakt oss

Vestsideveien 2453
6570 SMØLA

Telefon

71543129

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Vestsmøla

Velkommen til Joker Vestsmøla! Vi holder til i Råket i Smøla kommune. Foruten et godt utvalg av dagligvarer, selger vi også strikkegarn, noe fiskeutstyr og jernvarer. Vi hjelper til med hva det måtte være, og slår også gjerne av en prat. Er det noe du lurer på kan du i tillegg til telfonnummeret under nå oss på 99 00 48 78. Vi er godt besøkt av turister på sommeren, men ellers er det hovedsakelig fastboende som er innom butikken vår. Velkommen skal dere være uansett!