Joker Værlandet

Tilleggstjenester

Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Stengt

Telefon

57730120

Adresse

Nordsjøvegen 1
6986 VÆRLANDET

I tillegg tilbyr vi

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Too Good To Go - Forundringsposer til kun 39,00!

Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose til kun 39,- du også.

Joker Værlandet

Velkommen til Joker Værlandet! Vi ligger nede på fergekaia på Værlandet i Askvoll kommune. I tillegg til dagligvarer selger vi også diesel og bensin, propan, en del jernvarer, leker og bøker med mer. Vi tilbyr også varebestilling og hjemkjøring av varer hver onsdag. Slå deg gjerne ned i vår kaffekrok/internettkafé. Her har vi pc med internettilgang, salg av kaffe, pizza og annet bakverk. Her har det vært nærbutikk i mange år, men det var først i 1999 at nåværende eier Arnt Henning Blom begynte å jobbe i butikken. I 2003 tok han over butikken og bygde ny butikk i nye lokaler. Velkommen til oss på Joker Værlandet!