Joker Sagene

Åpningstider

Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent

Spesielle åpningstider

30. apr. 30. April
Døgnåpent
01. mai. 1. mai
Døgnåpent
08. mai. Onsdag
Døgnåpent
09. mai. Kristi himmelfart
Døgnåpent
16. mai. Torsdag
Døgnåpent
17. mai. 17. mai
Døgnåpent
18. mai. Pinseaften
Døgnåpent
19. mai. 1. pinsedag
Døgnåpent
20. mai. 2. pinsedag
Døgnåpent

Kontakt oss

Dannevigsveien 7
0463 OSLO

Telefon

22353120

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Sagene

Velkommen til Joker Sagene - vi har åpent 24 timer i døgnet alle dager, hele uken! Vi ligger sentralt til på Sagene i Oslo og har blomster, lokalmat og et godt utvalg av utenlandske spesialiteter. Vi tilbyr også hjemkjøring av varer. Her på Joker Sagene jobber vi ekstra mye med service og alle som handler hos oss får varene sine pakket i poser av oss ansatte. Er det kø i kassa så er det alltid en ansatt som tar seg tid til å dele ut smaksprøver av frukt eller noe annet fristende. Vi her på Joker Sagene ønsker deg velkommen til oss!