Joker Parkveien Oslo

Åpningstider

Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
Mandag
Døgnåpent

Tilleggstjenester

HeltHjem
DHL

Kontakt oss

Parkveien 8
0350 OSLO

Telefon

902 94 717

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Chargo 🔋📲

Vi tilbyr Chargo, en tjeneste for utleie av powerbanks. Last ned appen, logg inn med Vipps, så har du strøm! 🔋📲

JOKER APPEN

Er du Joker GLAD-kunde vil du blant annet finne gode verdikuponger i appen. Nå har den gode naboen fått en app som også er god. Appen er for alle våre kunder, men som Trumf-medlem får du flere valg. Og ekstra god er den for deg som er, eller velger å bli, Joker GLAD-kunde.

Som Joker GLAD-kunde får du kuponger rett i appen, i tillegg til 5 % ekstra Trumf-bonus hver mandag.

HELTHJEM

Send pakker fra hjem til hjem!

Vi henter og leverer hjemme - også i helgene.

Send pakke nå

Too Good To Go

Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose til kun 39,- du også.

Søk om Joker Bedriftskort

Alle firmakunder kan handle hos Joker med eget kundekort. Joker Bedriftskort leveres av NorgesGruppen Finans AS.

Dette er et produkt for bedriftskunder; både private og offentlige virksomheter.

Fordeler ved kortløsningen

Originale kvitteringer kommer som vedlegg til faktura for enklere bokføring Rapport med mva-sammendrag Månedlig faktura som gir inntil 45 dager (56 dager for offentlige virksomheter) rentefri betalingsutsettelse Kortet kan også brukes i vår nettbutikk Nettløsning med løpende oppdatering av alle kjøp som blir belastet kortet og kopi av de siste 15 fakturaene

Facebook og Instagram

BESØK VÅRE FACEBOOK OG INSTAGRAM SIDER

@JOKERBARCODE @JOKERBARCODE

JokerGavekort

Her kan du bestille vårt gavekort levert av NorgesGruppen Gavekort AS.

Du kan velge om du vil bestille ett eller flere gavekort. Gavekortet kan lades med beløp mellom kr 50,- og kr 5 000,-

Betal med kort eller faktura. Gavekortene sendes pr. post og mottas innen 8 virkedager, forutsatt at betaling er mottatt.

Gavekortene er gyldige i ett år fra produksjonsdato.

Kortene kan ikke returneres eller innløses i kontanter. Mistet kort erstattes ikke.

Gavekortet kan ikke brukes som premie i næringsdrivendes konkurranser uten skriftlig tillatelse fra utsteder.

Gebyr for gavekort er kr 12,50,- per kort inkl. MVA.

NYHET! BESTILL KAKER PÅ NETT

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

DHL EXPRESS

DHL Express er stolt samarbeidspartner med Joker.

HANDLEHJELPEN

Prøv handlehjelpen her 👉 Nå gjør vi det enklere for både deg som trenger hjelp til å handle og for deg som er en god nabo og hjelper til! Prøv handlehjelpen i dag 📝👉🛒

THROW NO MORE - DATOVARER TIL NEDSATT PRIS

Er du noen gang usikker på om en datovare enda kan spises?🤷🏽‍♂️ En av hovedårsakene til matsvinn blant forbrukere er nemlig at utgått mat, som enda kan spises, blir kastet. For å unngå unødvendig sløsing av mat som du selv har betalt for, bør du alltid se, lukte og smake på maten! Man kan også bidra til å redusere matsvinnet utenfor hjemmet, ved å kjøpe datovarene på butikken og samtidig gjøre et kupp! Dette ønsker vi å gjøre så enkelt som mulig med Throw No More♻️

Kontanttjenester i butikk

Med Kontanttjenester i butikk, kan du enkelt ta ut og sette inn penger hos oss på Joker Barcode og rundt omkring i hele Norge. Perfekt som for deg som trenger kontakter, eller vil gjøre kontantene dine digitale.

Joker Parkveien Oslo

Velkommen til den gode naboen! Hos oss finner du alt det du trenger til din daglige handel. Vi har et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, og nystekte brød og bakevarer. Vi ser frem til å gi deg en god handleopplevelse!