Joker Nes Verk

Våre åpningstider

Hverdager 08:00 - 20:00
Lørdag 08:00 - 18:00
Søndag Stengt

Telefon

37161339

Adresse

Nesverkveien 234
4934 NES VERK

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Hjemkjøring av varer

Vi kjører gratis ut varer mandag og torsdag – ring inn bestillingen i god tid og vi kommer hjem til deg. Butikken har egen bil, og det er frivillige fra Brukerforeningen som gjør jobben. De kan også sette maten inn i kjøleskapet ditt om det er ønskelig. Brukerforeningen ledes av Torkild Ausel (tlf 412 40 918). Alle er velkommen til å bli med!

Joker Nes Verk

Vi har et godt utvalg av dagligvarer samt post-/pakkeutlevering og et lite utvalg blomster. Vi kjører gratis ut varer mandag og torsdag – ring inn bestillingen i god tid og vi kommer hjem til deg. Butikken har egen bil, og det er frivillige fra Brukerforeningen som gjør jobben. De kan også sette maten inn i kjøleskapet ditt om det er ønskelig. Brukerforeningen ledes av Torkild Ausel (tlf 412 40 918). Alle er velkommen til å bli med! Vi har også en trivelig kaffekrok hvor lokalbefolkningen møtes. Det har med sikkerhet vært drevet butikk på Nes Verk siden 1738, muligens enda lenger pga jernverket. Denne lange og kontinuerlige tradisjonen tok slutt sommeren 2006. Daværende eier og driver gav seg etter mange år i bransjen, men lokalbefolkningen savnet butikken og det sosiale knutepunktet. Nes Verk Handel AS eier butikken i dag og drives av lokalbefolkningen. Hvert år legges det ned en betydelig dugnadsinnsats! Vi her på Joker Nes Verk ønsker deg velkommen til en trivelig handel!