Joker Kvammen

Åpningstider

Lørdag
07:00 - 23:00
Søndag
Stengt
Mandag
07:00 - 23:00
Tirsdag
07:00 - 23:00
Onsdag
07:00 - 23:00
Torsdag
07:00 - 23:00
Fredag
07:00 - 23:00

Tilleggstjenester

PostNord
HeltHjem
Post i Butikk
Delvis selvbetjent butikk

Kontakt oss

Kvammen
6983 KVAMMEN

Telefon

428 55 054

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw no more - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Hjemkjøring av varer

Vi tilbyr hjemkjøring av varer hver fredag

Joker Kvammen

Velkommen til Joker Kvammen! I butikken har vi et godt utvalg av dagligvarer og salg av reseptfrie legemidler og utdeling av legemidler på resept, samt utlevering av pakker fra Schenker. Vi tilbyr hjemkjøring av varer hver fredag. Vi har en stor parkeringsplass utenfor butikken og salg av drivstoff. Her har vi også fotballbane med flomlys, sandvolleyballbane og lekeplass for de små. I over 20 år har vi drevet med noe som heter lørdagskafé i samarbeid med lokale lag og organisasjoner.

Ole Stubhaug åpent butikk her i 1979 etter at forrige lokaler brant ned, men butikkhistorien går helt tilbake til 1938 da hans far startet landhandleri i bygda. I nyåpnet butikk i desember 1979 kom også posten og banken inn i samme lokalet. De la etter hvert ned og da ble lokalene omgjort til et aktivitetshus. Her er det treningsrom med apparater og kafé/pub, noe som i den senere tid har vist seg til å bli et samlingspunkt her i bygda. I butikken treffer du på Ole og kona Anne Lise og i ferier er også deres tre barn Malin, Monika og Mia å se mellom hyllene.