Joker Gålå

Åpent nå (stenger kl 23:00)

Åpningstider

Tirsdag
07:00 - 23:00
Onsdag
07:00 - 23:00
Torsdag
07:00 - 23:00
Fredag
07:00 - 23:00
Lørdag
07:00 - 23:00
Søndag
07:00 - 23:00
Mandag
07:00 - 23:00

Tilleggstjenester

Delvis selvbetjent butikk

Kontakt oss

Lokkarsletta 2
2646 GÅLÅ

Telefon

61 29 81 28

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Gålå

Gålå Handel ligger på fjellet langs Peer Gynt vegen midt i Gudbrandsdalen, 935 moh med utsikt mot Gålåvannet og Jotunheimen. Hos oss har vi et rikholdig utvalg av dagligvarer og spesialiteter, perfekt for å kunne kose seg litt ekstra på hytta eller på fjelltur. Og ønsker du varene pakket og klart for henting i butikk, eller levert på hytta så er det bare å ta kontakt med oss, så ordner vi det også. I tillegg har vi avtale med Sport1 kjeden og kan tilby et utvalg av sportsutstyr som passer til fjellet som f.eks. sko, klær, fiskeutstyr, skismøring. Du finner også det meste av strikketøy, kjøkkenutstyr, verktøy, leker, ved, propan og div. andre varer hos oss. Velkommen til en hyggelig handel hos oss på Gålå Handel.